n-box

Van je huis een thuis maken, waar jij ontspannen kunt vertoeven

Zie je het even niet meer zitten om een kamer in je huis binnen te gaan?
is de confrontatie met de wanorde te groot of kom je onrustig bij het denken aan hoe je de kamer opnieuw leven en structuur kunt bieden?

Dan kunnen wij een meerwaarde zijn. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren, we zoeken samen naar de beste oplossing om opnieuw rust te creëren in je huis.
Van je huis een thuis maken.

Waarom onze hulp inschakelen?
Iedere klant heeft zijn eigen verhaal of periode in het leven waar het allemaal ‘even’ te veel is.
Dan is ‘thuiskomen’ in een rustige omgeving de ideale heling.
Wanneer je het overzicht zoek bent en de energie niet hebt om zelf aan de slag te gaan, dan kun je op ons rekenen.
Wij helpen jou heel graag om opnieuw de ‘energie ‘ terug te vinden, we gaan samen aan de slag!
We creëren opnieuw overzicht. We organiseren samen met jou en selecteren.
Tijdens het opruimen zorgen we voor een geordend systeem, er is al structuur aanwezig voor de ruimte klaar is.
Wat er blijft en wat er weggaat daar beslis jij over.
Zo hou je een beter overzicht en kun je het veel makkelijker opgeruimd houden.
Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging?
Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Afscheid nemen, herinneringen een plaats geven.
Afscheid nemen van je spullen is soms heel moeilijk.
Voorwerpen die voor jou een betekenis hebben, zijn van groot belang en zullen een speciale plaats krijgen in je woning.
Maar jouw huis moet leefbaar blijven, daarom is het bijhouden van alles-en-nog-wat geen goed idee.
Afscheid nemen is steeds een rouwproces. Voor de ene persoon gaat dit makkelijker dan voor de andere.
Ga selectief te werk en geef deze herinneringen een plaats in jouw woning.

Mijn eerste ervaring …
Enige tijd terug kreeg ik de vraag te helpen organiseren van de speel- en kinderkamer. Met als doel: Alles meer overzicht geven en ervoor zorgen dat de spullen een vaste plaats kregen in de woning.

Ik luisterde naar de wensen en we bekeken samen de mogelijkheden die er waren. Er is steeds een oplossing en samen gingen we aan de slag, hoe moeilijk het soms ook gaat…
Het juiste moment is er als je er zelf klaar voor bent.

Alles wat samen hoort, hebben we uiteraard samen gebracht. De spullen werden grondig gekeurd of afgekeurd. Er mag geen overvloed zijn.
Het speelgoed werd opnieuw aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Alles waar ze te oud voor geworden zijn, kreeg een nieuwe bestemming of een goed doel. Zo ging het opruimen vlotter, want geven met je hart, maakt mensen blij en gelukkig.

Ook de kleding werd allemaal samengebracht, we bekeken elk ‘stuk’ want zo gaat dat. Soms hangen er herinneringen vast aan kleding, soms kun je geen afscheid nemen van iets moois’. En dat mag, dan gaat dit naar een box met emotionele waarde. Maar het kan ook heel eenvoudig zijn, wat te klein is, niet leuk meer, … gaat weg.
Alles wat niet bruikbaar meer was, ging naar de textielcontainer.
Alles waar we nog iemand heel gelukkig kunnen mee maken ging naar een nieuw adres. Hier worden deze spullen zeer warm onthaald. Zakken vol gingen de deur uit en met resultaat.

De volgende dag kreeg ik een bericht … 6u30: Wat is het leuk om de kleerkast open te trekken, ik kan onmiddellijk vinden wat ik mijn kinderen ga aantrekken. Wel hiervoor doen we het, het geeft mij een goed gevoel, en de klant heeft rust gevonden, geen chaos om kleding uit te zoeken in de morgen.

Later zullen ook nog de kasten in de living, de badkamers, de keukenkasten en de berging een grondige opknapbeurt krijgen. Ons plan ligt klaar, stap voor stap, als de klant hier klaar voor is en op eigen tempo.
Want een opruimcoach heeft veel energie en kan snel door het ‘probleem’ heen kijken. We proberen onze energie te projecteren op onze klant. Want elk project vraagt heel wat inspanningen van de klant, wij steunen en ondersteunen jou. We zijn een luisterend oor en gaan steeds voor de beste oplossing. Samen!

Niks overhaast , want dit creëert stress, het is voor de klant een enorme impact. Het loslaten van vertrouwelijke omgeving, spullen, gewoontes … Maar steeds geeft het een goed gevoel, om stap per stap te zien hoe gelukkig de klant hiervan wordt. Telkens er een ‘ruimte’ klaar is, is er meer plaats vrij om deze anders aan te pakken.

Ik ben heel trots op de klant! Het vraagt inspanningen en tijd, maar de rust en structuur die je hiervoor terugkrijgt is enorm. Er is een goede wisselwerking en vertrouwensband, dit maakt onze job zo leuk!
Het maakt me gelukkig om iemand ‘gelukkig’ te maken.